Ansamblul rezidential Atrium Residence
Proiect Atrium Garden

De unde am pornit?

De la o foarte bună cunoaștere a tot ceea ce înseamnă construcții de apartamente și ansambluri rezidențiale noi, în peisajul imobiliar ieșean.

Ce ne-am propus?

Să dovedim că se poate construi CU RESPONSABILITATE, astfel încât ieșenii să poată să aleagă spații de locuire civilizate, confortabile și solide.

Despre noi

Cine suntem?

Complexul Atrium Garden este dezvoltat de compania ieșeană BOTTICELLI, având dublu acționariat, româno-italian, și fiind administrată de o echipă managerială cu o experiență de peste 16 ani în domeniul imobiliar.

Proiect Atrium Garden

Viziunea noastră despre ce înseamnă să trăiești frumos și modern?

Ne-am imaginat de la bun început un ansambu care să includă apartamente spațioase, luminoase și cu deschidere către terase, compartimentate inteligent, utilate și finisate în mod profesionist și decorate cu bun gust.

Am proiectat un ansamblu de blocuri noi, dispuse în trepte – pentru a păstra deschiderea și priveliștea panoramică -, care să fie amenajate cu eleganță, în interior și la exterior, și să dispună de spații de parcare numeroase.

Și toate acestea ne-am dorit să fie înnobilate cu ideea de NATURĂ, de aer curat, de plimbare și joacă liberă într-un parc verde, unde să poți simți mirosul de pin, de tuia, de brazi și mesteceni.

Într-un cuvânt, un complex care să inspire o atmosferă caldă și primitoare!

1200m2
MP SPATIU VERDE AMENAJAT
9
BLOCURI CONSTRUITE
1000 m2
MP SPATII COMERCIALE
300+
LOCURI DE PARCARE
whatsapp Programeaza o vizionare