Ansamblul rezidential Atrium Residence

Încă de la începutul poveștii Atrium Garden, ne-am propus ca tot ceea ce vom realiza să aibă la bază dorința de a le oferi celor care ne aleg confortul și stilul de viață pe care îl merită. Am ales să privim dincolo de ferestre, să privim oamenii, să privim viața înainte de a planifica și a proiecta, astfel încât să existe o legătură de interdependență între amenajarea spațială și organizarea comunitară.

Experiența pe care am dobândit-o până acum prin prisma proiectului Atrium Garden ne-a arătat cât de important este să câștigi încrederea comunității pentru proiectele viitoare, dar și să reușești să transformi comunitatea creată într-un prieten care să te susțină în toate demersurile pentru transformea zonei în care se află proiectul tău.

Pentru a ne îndeplini scopul, am realizat fiecare locuință cu simț de răspundere, am îmbinat impecabil arhitectura modernă a construcțiilor cu spațiile verzi generoase, dar și cu zone de joacă, precum și alte faciltăți, susținând astfel formarea unei comunități închegate, care a devenit emblematică în zona Valea Lupului. Am construit întoteauna sustenabil, pornind de la oameni și realizând, de fiecare dată, lucrări care să aducă un plus de valoare vieții cotidiene.

Revitalizarea zonei Valea Lupului, din punct de vedere social și cultural, este un proiect de durată, care se pregătește de o nouă etapă. Am avut tot timpul în vedere realația dintre comunitate și proiectele de regenerare urbană și am încercat să mediem aspectele care sunt de succes în alte comunități și ceea ce își doresc locuitorii zonei din care facem parte...Așa a luat naștere proiectul zonei pietonale din Valea Lupului.



Ce presupune proiectul?

Ne dorim să realizăm în Valea Lupului o zonă pietonală, care să vină în completarea viziunii noastre sustenabile și care să îi facă pe locuitorii zonei să se simtă bine și întotdeauna înconjurați de oportunități de petrecere a timpului liber, de cumpărături sau relaxare.

De ce?

PENTRU UTILITATE: O alee pietonală modernă contribuie la îmbunătățirea zonei din punct de vedere peisagistic, dar și a fluxului și a dinamicii comunității între două străzi principale.

PENTRU RELAXARE: Zona pietonală va fi inima din Valea Lupului, o inimă pe care o realizăm cu drag pentru cei de aici, care va vibra prin extinderea și diversificarea zonei verzi.

PENTRU SOCIALIZARE: Noua zonă pietonală este un pilon important în consolidarea comunității deja existente, căci aceasta se va transforma rapid în punctul principal de întâlnire și de petrecere a timpului liber cu cei dragi. Credem în puterea socializării și în legarea unor conexiuni puternice între membrii care locuiesc în aceeași zonă și știm că vocea colectivă este întotdeauna câștigătoare.



Ce poți face tu?

Crede în demersul Atrium Garden pentru realizarea zonei pietonale și bucură-te de toate avantajele cu care un astfel de proiect vine. Zona pietonală din Valea Lupului este dorința celor care trăiesc aici și a celor care au încredere în dezvoltarea viitoare a zonei. Împreună putem face mai mult! În vacanță, dar la tine acasă!

whatsapp Programeaza o vizionare